Recent Reviews

3.5 stars out of 23 reviews

Anoniem1 hour ago

Delivery:

Food:

Liesbeth Geeroms2 days ago

Delivery:

Food:

Super lekker en snel geleverd enkel jammer van de extra ham op de pizza dat wel is aangerekend maar niet aanwezig was
Maes Patrick 01-04-2022

Delivery:

Food:

Fatima tiroglu15-11-2021

Delivery:

Food:

Geen sauce bij mijn frieten. Heb het wel besteld. Geen champignons bij mijn pizza, heb deze als extra bijbesteld. En betaald. Normaal gezien altijd lekker warm en snel . Maar deze keer iets minder.
Anoniem11-10-2021

Delivery:

Food:

Het eten was aan de koude kant. Amper saus op de pitta, minder frietjes dan anders. Jammer want andere keren was het steeds in orde. Bezorging was snel.
Van Cleemput Glenn 26-09-2021

Delivery:

Food:

Eten was bijna koud, te laat geleverd,sauzen vergeten, en wanneer je terug belt om te vragen of ze kunnen terugkomen om hetgene te leveren waarvoor je tenslotte betaald hebt krijg je dit als antwoord: ja, daar komen wij niet meer voor terug, het is druk.
Ismail buser20-09-2021

Delivery:

Food:

Kipschotel was te droog en de saus waren ze vergeten ,wel aangerekend .en bij elke pitta /schotel was er blijkbaar automatisch drankje aangevinkt (ayran),hadden eigenlijk niet om gevraagd . Levering was op tijd maar wel zonder een bericht op voorraad.
Diko Elitrosine16-08-2021

Delivery:

Food:

Het eten heeft goed gesmaakt, netjes verpakt en op tijd geleverd. Niets te klagen.
Timmermans Tamara30-05-2021

Delivery:

Food:

Extra ham en salami werden niet toegevoegd aan de pizza, wel extra voor betaald ... is niet de eerste keer
Anoniem08-03-2021

Delivery:

Food:

Heel goed dat je nu ook online kan betalen vooraf . Het heeft ons gesmaakt

Powered By:

Address

Pizza Pamukkale
Temse
Pastoor Boelstraat 36
9140  Temse
Tel.: 032939022